Despre noi

 BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA BEBETTO!!!

 

  Ca reprezentanți ai companiei BEBETTO în Republica Moldova noi activam pe piață din anul 2011. Fabrica BEBETTO produce hăinuțe și accesorii pentru nou-născuți și copii, plapume și seturi pentru pătuc, lenjerie pentru mămici cu burtici etc. Am decis să colaborăm anume cu această fabrică pentru că ea aste una dintre puținele care poate oferi calitate, inofensibilitate, frumusețe și confort. Textilele BEBETTO trec trei nivele de control al calității dintre care și renumitul OEKO-TEX 100, care reprezintă nivelul european al calității textilelor.

  În prezent BEBETTO n-are concurență în Republica Moldova pentru că pe lîngă design și calitate înaltă noi oferim cele mai mici prețuri. Aceasta se datorează faptului că noi lucrăm direct cu fabrica, care se află pe teritoriul TURCIEI, și nicidecum nu prin intermediari, magazine reprezentante etc.

  Încercați marca BEBETTO și noi vă asigurăm că veți ramîne mulțumiți!!!

  Hăinuțele BEBETTO au mărimi: de la nașterea bebelușului și pină la 3 ani, de aceea, datorită multor solicitări din partea clienților noștri fideli, noi am hotarit să mai largim asortimentul hăinuțelor pe mărimi de pînă la 15 ani căutînd producători care ar satisface doleanțele clienților noștri atît din punct de vedere al calității și frumuseții, cît și al diversității.

  Vizitați magazinul nostru și veți rămîne plăcut surprinși nu numai de produse, ci și de deservirea și ambianța plăcută creată de decorul nostru in stilul IMPERIULUI OTOMAN...

  VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG !!!